GRUTTO SNACKS & GRILL DIEMEN

GRUTTO SNACKS & GRILL DIEMEN Snacks & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 848 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grutto Snacks & Grill Diemen. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 22:25 Zoals altijd top! Service top ! Klantvriendelijk! En eten is altijd vers en heerlijk. Gewoon een 10! Keep up the good work guys !
20 jul 2022 om 19:54 De bezorging was prima en op tijd De kapsalon XL viel op alle fronten erg tegen De frieten waren erg slap, de shoarma erg taai en droog en de XL maat van de kapsalon is net zo groot als grote kapsalons van andere bedrijven.
15 jul 2022 om 22:07 Good food delivered quickly and well. No complaints and will order again. They delivered it so fast that I doubted whether the delivery person at the door was actually there for me XD.
1 jul 2022 om 21:34 Kwaliteit is prima en snel bezorgd!
19 jun 2022 om 21:22 Lekker smaakvol en het eten kwam heerlijk warm aan!
23 mei 2022 om 21:17 Very fast delivery and a good kapsalon
10 apr 2022 om 20:59 Top top en nog eens top! Niets aan toe te voegen. Was weer overheerlijk. Truffels ook voor herhaling vatbaar.
10 apr 2022 om 20:46 Freshh freshh fast delivery
23 feb 2022 om 20:24 Wij wonen op 1 min afstand en het duurde een uur voordat wij onze bestelling hadden. Lijkt mij wat aan de lange kant voor 4 broodjes.
16 feb 2022 om 21:26 Sorry maar vandaag was zwaar teleurstellend. Ruim een uur gewacht op de bestelling die zsm geleverd zou worden. Eten was lauw al dan niet koud, mijn darmen waren ook niet echt blij, echt niet oké, ik ben dit niet gewend van jullie!
13 feb 2022 om 22:13 Weinig vlees en veel groente helaas
31 jan 2022 om 0:20 Beste van diemen! Top kwaliteit en snelle bezorging